Fosta componenta a trupei A.S.I.A., Ianna Novac a lansat noul single ( https://www.youtube.com/watch?v=P2R2KYOP3qc#t=24 ) .

Dupa ce la inceputul acestui an a devenit prima artista din Romania si Rep. Moldova difuzata pe cel mai important post tv de muzica clasica si pop-opera din lume, C Music Tv de la Londra (http://www.cmusic.tv/artists/Ianna_Novac ), soprana Ianna Novac da o noua lovitura: lansarea noului single „Ca furtuna” i-a adus aprecieri pozitive din partea publicului si a posturilor radio si tv de specialitate.

Piesa „Ca furtuna”( https://www.youtube.com/watch?v=P2R2KYOP3qc#t=24 ) , compusa de Daniel Alexandrescu (K1), versurile apartinand textierei Liliana Stefan, prezinta 2 premiere in cariera Iannei Novac: in primul rand este interpretata intr-o maniera pop-rock, o surpriza pentru fanii sopranei obisnuiti cu sonoritatile clasice, si, in al doilea rand, este prima piesa in limba romana de la lansarea proiectului ei solo. „Povestea piesei e a noastra, a tuturor,in care oricine se regaseste, iar mesajul este unul motivational: cand crezi ca totul in viata s-a terminat, trebuie sa gasesti forta sa te ridici si sa mergi mai departe „Ca furtuna” , a declarat Ianna, artista cunoscuta ca „Vocea de Aur de peste Prut”. Noua piesa va beneficia in curand si de videoclip.

Ianna - cover news Distinto - cover news Te iubesc de nu mai pot Reina Numele meu Nu sunt stresat Mii de stele Maya Ianna I feel so high' Distinto Burning