S-a lansat cel mai eficient “antidot” impotriva stresului: “Pastila” muzicala “Nu sunt stresat”.

K1 Production, lanseaza pe piata muzicala romaneasca un nou proiect. Piesa se numeste “Nu sunt stresat” si este un duet intre Claudiu Mirea si Stevie Bass. Aceasta piesa a fost gandita ca un manifest impotriva stresului, intr-o societate in care totul se intampla cu viteza luminii.

Claudiu Mirea a fost unul dintre participantii primei editii a show-ului “Vocea Romaniei” (ProTV) – a facut parte din echipa lui Horia Brenciu – iar in prezent canta in mai multe cluburi private din Capitala, in timp ce Stevie Bass a fost unul dintre componentii trupei El Negro, cu care a lansat mai multe hit-uri pe piata romaneasca muzicala.

“Cele mai multe idei imi vin la volanul masinii mele. Asa s-a intamplat si cu aceasta piesa, care are la baza ideea de a scapa de stresul cotidian! Stresul a devenit “boala” secolului nostru, care se poate trata, cred eu cu muzica buna. Acesta este mesajul pe care vreau sa il transmit prin aceasta melodie. Fii liber, calatoreste prin lume si sigur vei scapa de stres!”, spune Daniel Alexandrescu.

Stevie Bass il completeaza: “Eu am deprins acest obicei de a pleca “de nebun” prin lume si vreau, ca macar o data pe an sa fiu liber cu adevarat, asta exprima si textul piesei”.

Nu sunt stresat - Cover

Leave a Comment